Tisztelt partnerünk!

A Technoszer Korlátolt felelősségű társaság 1991. január 1-én alakult, azzal a céllal, hogy hazai és nemzetközi beruházásokban tevékenyen részt vegyen, magas színvonalú igényes szolgáltatást kínáljon.

A vállalkozás képzett dolgozókkal végzi munkáját, és minden feltétellel rendelkezik ahhoz, hogy gyártási és szerelési szektorban eleget tudjon tenni a növekvő igényeknek, hogy megrendelőinek a rugalmasság és termelékenység révén jelenleg és a jövőben is versenyképes szolgáltatást tudjon nyújtani. Jól kvalifikált dolgozókkal a technológiai szerelésben, a gépgyártás, készülékek és berendezések gyártása területén jelentős tapasztalatokat szereztünk.

Közepes vállalkozásként abban a helyzetben vagyunk, hogy változó helyzetekre vagy egyéni kívánságokra a leggyorsabban tudunk reagálni. Szerkezeti felépítése révén cégünk azonban nagyobb kihívásoknak is meg tud felelni.

A minőségbiztosítás és a határidő tartása számunkra kötelező! A technológiai leírások következetes betartása mellett felügyeljük az alkalmazott anyagok feldolgozását, részegységek gyártását az európai normák és előírások figyelembevételével.

Köszönjük Cégünk irányába tanusított figyelmüket!